Contact

MEUBELMAKERIJ VAN DAM
Teo van Dam
06 41 28 31 45
e meubelmakerijvandam@gmail.com

Postadres: Weidehof 12, 2935 RD Ouderkerk aan den IJssel
Werkplaats: Dorpsstraat 9b

K.v.K. Rotterdam 61350532

Volg mij ook op Instagram / Facebook / LinkedIn

Offerte aanvraag

Versturen
Kim en Teo van Dam

Sinds 2016

Ik ben Teo van Dam, allround meubelmaker. Na ruim 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben, maak ik sinds 2016 meubels vanuit mijn eigen werkplaats. Ik heb in het verleden veel gewerkt voor architecten, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, horeca, winkels en particulieren. Met mijn vrouw Kim en 3 kids woon ik in Ouderkerk aan den IJssel, vlak bij Rotterdam.

Meubelmakerij van Dam maakt eigentijdse meubels van topkwaliteit. Heb je zelf een idee maar kan je het niet realiseren, of wil je iets laten maken op maat, ik help je graag verder. Ook voor praktische oplossingen, mooie materialen en betimmeringen kun je bij me terecht. Vraag gerust een offerte aan!

E-mail BEL